Реліз Валентина 0.7.48

Реліз Валентина 0.7.48

0
Реліз Валентина 0.7.48

Новий реліз тестової версії Валентина 0.7.48.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ. Ця версія містить критичну помилку. Будь ласка, встановіть 0.7.49 замість неї.


У цій версії виправлені помилки і додана одна нова функція.

Помилки

Виправлена помилка, коли програма не може обчислити порожні значення для дуги і еліптичної дуги.

Наш математичний парсер підтримує рідні математичні символи. Не знаю, чи багато хто з вас знає, але деякі країни мають свої власні версії для добре відомих математичних символів. Але, на жаль, ми зовсім забули, що все одно необхідно зберігати підтримку для загальноприйнятих.

Як завжди, традиційно ще одне виправлення для припусків на шви.

Виправлення регресії. Збереження останнього використаного формату експорту розкладки впливало на експорт деталей в режимі “Деталі”.

Експорт режиму “Креслення”

Я можу уявити, що багато хто з вас намагався знайти спосіб експортувати перший режим. Цього важко досягти, особливо якщо ваше креслення велике. Зменшення масштабу також приховує деякі деталі, наприклад, мітки. Але з цією новою функцією у вас нарешті з’явився спосіб зробити це без особливих мук.

Ось як може виглядати результат.

Експорт креслення

Є обмеження. Ви можете отримати тільки SVG файл. Немає підтримки плиткового PDF, тому ви повинні знайти інший спосіб, якщо хочете роздрукувати його. Основною метою цієї функції - надати вам знімок екрана в режимі малювання. Немає можливості вибрати, який фрагмент деталі експортувати. Ви отримаєте те, що бачите на екрані.

Для експорту перейдіть на вкладку Операції, перебуваючи в режимі малювання.

Коментарі

Коментарів поки немає.

Залиште свій коментар