Нові відео для керівництва користувача Валентина 0.7

Нові відео для керівництва користувача Валентина 0.7

0
Нові відео для керівництва користувача Валентина 0.7

Ми додали п’ять нових відео до нашого керівництва користувача.

Список нових відео включає:

  • Вставка пропущених об’єктів в деталь.
  • Установка надсічок на деталь.
  • Написи на деталях викрійки. Шаблони міток.
  • Таблиця фінальних вимірів.
  • Захист водяним знаком.

Вставка пропущених об’єктів в деталь

Детально зображається процес вставки пропущених об’єктів (кривих і точок) в головний контур деталі, якщо ці об’єкти були випадково пропущені при створенні головного контуру. Розповідається, в якому випадку і як одну криву потрібно вставляти кілька разів в деталь.

Установка надсічок на деталь

Детально зображається процес установки надсічок - в автоматичному і ручному режимі. На деталях з припусками на шви та без припусків, на головному контурі деталі та на користувацькій прибавці на шви. А також настройка глобальної довжини надсічок на всіх деталях викрійки.

Написи на деталях викрійки. Шаблони міток

Показаний процес створення міток на деталях викрійки - мітки викрійки та мітки деталі. А також розглянуто питання автоматизації отримання написів шляхом створення шаблонів міток.

Таблиця фінальних вимірів

Що таке таблиця фінальних вимірів, для чого вона потрібна, як заповнюється і що з нею далі робити. Показаний процес аналізу посадки рукава за допомогою таблиці фінальних вимірів.

Захист водяним знаком

Детально зображається, як встановити, завантажити, відредагувати, видалити водяний знак, як перенести створений водяний знак на деталі викрійки.

Всі, хто раніше придбали керівництво користувача з відео матеріалами чи матеріали окремо, отримають повідомлення про оновлення і зможуть переглянути їх безплатно.

Коментарі

Коментарів поки немає.

Залиште свій коментар