Запит на нову функцію

Запит на нову функцію

0
Запит на нову функцію

Час від часу виникають запитання про те яким чином робити запити на нові функції. В попередній статті ми вже зачіпали тему запитів на нові функції. В цій же розглянемо більше детальніше сам алгоритм.

Якщо у вас є побажання або ідея нової функції або зміни, перше, що необхідно зробити, так це повідомити про це розробникам. Так, дуже банально, але часто люди саме на цьому етапі зупиняються. Якщо нам невідоме ваше побажання, то скоріше за все воно ніколи не буде втілене у життя. Є маленький шанс, що ви такі не одні та хтось інший зробить за вас запит. Але краще на це не надіятися.

Обдумайте і чітко сформулюйте ваш запит. Це полегшить його аналіз. Якщо у вас є декілька ідей розділіть їх на окремі запити, так їх буде легше аналізувати. Будьте терпеливі та готуйтеся до додаткових запитань від розробників. Вони можуть задати вам уточнюючі запитання.

Кожну ідею варто спочатку обговорити, а вже потім описувати й додавати до списку питань які необхідно вирішити. Для цього надішліть листа, або ж скористайтесь месенджером і розкажіть про вашу ідею. Якщо ідея сподобається розробникам настав час детального опису.

Не всі з нас знають англійську або ж знають як правильно описати задачу. Тому можна використати все ті ж канали для опису більш детальної інформації про ваш запит. Але практика показує, що незадокументована ідея має мало шансів на те, що вона буде реалізованою. Тому необхідно самотужки, або ж за допомогою розробників додати її до переліку ідей на спеціальному сайті.

Якою б чудовою не була б ваша ідея, проте ресурси розробників обмежені та існують інші задачі які потребують їхньої уваги. Тому може статися так, що ваша ідея потребуватиме час на те, щоб реалізувати її. Надіємося ви віднесетеся до цього з розумінням.

Час від часу нам доводиться відмовляти. Памятайте, коли ми говоримо ні чомусь одному, ми говоримо так чомусь іншому. Зазвичай ви отримаєте аргументовану відповідь про причину відмови.

Наведений вище алгоритм вірний для будьякого запиту. Проте у випадку звичайного запиту необхідно памятати, що ніхто не буде оплачувати розробку вашої ідеї. Тому легше всього отримати згоду на зміну, що не буде вимагати багато часу. Якщо ж у вас є зацікавленість профінансувати розробку вашої ідеї, то це підвищить шанси на її швидку реалізацію.

Коментарі

Коментарів поки немає.

Залиште свій коментар