Співпраця

Співпраця

0
Співпраця

Як ви можливо знаєте, ми запустили новий сайт. Ви якраз на ньому і знаходитесь. Тож тепер ми маємо змогу не тільки надавати вам змогу скачувати останню версію Валентини, а й підтримати наш проєкт, придбавши нашу продукцію. Але ми не хочемо зупинятися на досягнутому, тому хочемо запропонувати вам дещо інше.

За час існування проєкту з нами на звязок вийшла певна частина досвідчених користувачів, які використовують Валентину у своїй професійній діяльності. Також час від часу спостерігаються спроби знайти замовників на розробку файлів саме у Валентині. Такі самі запити надходили й нам. І в цьому і полягає проблема. Ми не можемо порадити когось конкретного, сам процес хаотичний і залежить від того чи підписаний конструктор на наш чат чи ні. Немає якогось списку людей до яких ми можемо перенаправити бажаючого. Замовники не можуть знайти виконавців, виконавці втрачають потенційні замовлення, а в підсумку Валентина не досягає поставлених цілей.

Другою проблемою являється наша колекція викрійок. А точніше швидкість її наповнення. Це у нас виходить дуже повільно. Як ви, можливо, знаєте, ми не надаємо PDF версій, натомість ви отримуєте повноцінні файли Валентини з автоматично згенерованою інструкцією. Такий підхід відображає наше бажання навчити вас користуватися Валентиною і створювати власні викрійки.

Рішенням двох вище названих проблем, на наш погляд, могла б стати співпраця з більшою кількістю конструкторів. Про те ми не можемо просто попросити вас надіслати нам ваші контакти. Ми не можемо радити звернутися до вас, без того, щоб бути хоч трішки впевнитися в ваші компетенції. Адже на кону наша репутація. Без цього в рекомендаціях є мало сенсу.

І нам стало цікаво, а як багато із вас бажало б публікувати свої викрійки на нашому сайті? Мова не йде про безкоштовну публікацію. За продаж ми просимо тільки певний відсоток від вартості викрійки.

Сама ідея все ще на ранньому етапі. Якщо це знайде достатню кількість бажаючих взяти участь, ми почнемо роботу в цьому напрямку. Все що відомо на цьому етапі так це те, що ми шукаємо людей які бажають продавати свої викрійки для Валентини на нашому сайті. Для цього необхідно надати сам файл, декілька файлів мірок, опис і малюнки. У свою чергу ми надамо згенерований рецепт до вашого файлу. Сам файл повинен бути параметричним кресленням, але це, звичайно, не означає, що ви розкриєте всі свої козирі. Яка ціна, така і параметризація. Цілком зрозуміло, що від дешевого креслення не можна очікувати такого ж рівня параметризації як і від дорогого. Ви самі вибираєте тему, рівень складності креслення тобто параметризації, а також ціну. Хоча від таких креслень не можна очікувати багато, проте це гарний спосіб показати свої вміння і знайти потенційних замовників з якими уже співпрацювати напряму.

Вимоги до оформлення файлу:

  • Мірки мають бути винесені в окремий файл.
  • Бажано оформлення нотаток до інструментів, якщо операція потребує пояснення.
  • Заповнені поля опису креслення.
  • Якщо креслення не базова основа бажано оформлення деталей.
  • Вітається оформлення груп видимості.
  • Викрійка не повинна генерувати попередження під час читання.
  • Використані осмислені імена.

Всі інші деталі все ще на етапі обговорення і планування. Все залишить від того чи знайдуться бажаючі, на яких у мовах і яка кількість.

Ця пропозиція актуальна для України, Росії та ряду інших сусідніх з ними країн.

Коментарі

Коментарів поки немає.

Залиште свій коментар